2462087520 6978485514 Εργατικής Πρωτομαγιάς 1 - Γρεβενά ioannissiamidis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Τεχνική Εταιρεία | Γρεβενά
 
 

Στα Γρεβενά, η τεχνική εταιρεία Σιαμίδης Ιωάννης ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον τομέα των τεχνικών έργων με μια επί μακρόν ιστορία επιτυχημένων έργων. Με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία, η εταιρεία αναλαμβάνει διάφορα έργα, καλύπτοντας εκτενή φάσματα τεχνικών ειδικοτήτων.

Ο τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας εκτείνεται σε πολλούς τομείς, περιλαμβάνοντας ανάληψη δημοσίων έργων, κατασκευή δημοσίων έργων, έργα οδοποιίας, κατασκευή μπετά, σκυρόδεμα, ασφαλτοσκυρόδεμα, υδραυλικά έργα, περιβαλλοντικά έργα και χωματουργικά έργα.

Η εταιρεία έχει αποκτήσει αξιοσημείωτη εμπειρία στην ανέγερση ανεμογεννητριών και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, επιδεικνύοντας εξαιρετική τεχνογνωσία και δεξιότητες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 
Η δέσμευση της Σιαμίδης Ιωάννης ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών της είναι εμφανής σε κάθε επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Οι επαγγελματίες της εταιρείας διακρίνονται για τη συνέπεια, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση έργων, διασφαλίζοντας την επιτυχία κάθε προσπάθειας.
 
 
 
 
 
Με ισχυρές αρχές και συστηματική προσέγγιση στα τεχνικά έργα, η Σιαμίδης Ιωάννης ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ συνεχίζει να στηρίζει την ανάπτυξη των Γρεβενών και των γύρω περιοχών με καινοτόμες λύσεις και υψηλής ποιότητας εργασίες. Με μια χρονιά πορείας, η εταιρεία γιορτάζει την επιτυχημένη της πορεία και συνεχίζει να επιδιώκει την αριστεία στον τομέα της τεχνικής κατασκευής.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε τα έργα μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ